Uşak'da Il Müftümüzün "vefa" Toplantısı

il müftümüzün "vefa" toplantısı

Uşak'da Il Müftümüzün "vefa" Toplantısı

2019 yılı Nisan ayından itibaren Uşak İl Müftülüğü görevini sürdüren İl Müftümüz Kazım GÜZEL tarafından personelimize yönelik "Vefa" toplantısı gerçekleştirildi. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Nevşehir İline ataması yapılan İl Müftümüzün Fatih  Kur'an Kursu Konferans salonunda gerçekleştirilen "Vefa" toplantısının sabah oturumuna İl Müftü yardımcısı Ayşegül KURT ile İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlar, öğle oturumuna ise Kur'an Kursu Öğreticileri katıldılar. İl Müftümüz toplantıya katılan İl Müftü yardımcımız ile görevlilerimize söz vererek, Müftülüğü dönemindeki çalışmalar ile ilgili genel değerlendirme yapmalarını istedi. Toplantıya katılımlarından dolayı görevlilere teşekkür eden İl Müftümüz görevlilerden helallik istedi. Birlikte fotoğraf çekildikten sonra toplantı sona erdi. İl Müftümüze ilimizde yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, yeni görev yerinde başarılar dileriz.