Dr. Burhan Işleyen Niğde'yi Ziyaret Etti

dr. burhan işleyen niğde'yi ziyaret etti


Dr. Burhan Işleyen Niğde'yi Ziyaret Etti

Diyanet İşleri Başkanlığınca hizmetlerin etkin ve verimli şekilde yürütülmesi, merkez ve taşra teşkilatı arasındaki iletişimin güçlendirilmesi, faaliyetlerin yerinde görülerek katkı sağlanması amacıyla gerçekleştirilen buluşmaya Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşleyen konuşmacı olarak katıldı.

Program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Açış konuşmasını Niğde İl Müftüsü Osman Ayas’ın yaptı.

Kürsüye gelen Diyanet işleri Başkan Yardımcısı İşliyen, Din görevlileriyle bir araya geldi. Konuşmasında görev aidiyetinden bahseden İşliyen, “Görevlilerimizin, hakikatle insanların buluşmasını sağlayan bir görevde olması gerektiğini söyledi. Bütün Müslümanların hiç olmazsa ömründe bir defa Kur’an-ı Kerim’in anlamını okuması, anlaması ve yaşaması gerektiğini söyledi.”

Din Görevlilerimizin her kurumda bir türlü görev yaptığını söyleyen İşliyen, “bu bizim için büyük bir fırsat olduğunu söyledi. Bu vesileyle gencin yaşlısına kadar herkesin bizlere ihtiyacı olduğunu ve ulaşmadığım kimse kalmaması gerektiğini ifade etti.”

Ayrıca programa Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı İdris Yavuz Yiğit ve Yatırım Emlak ve Teknik Hizmetler Daire Başkanı Hamit Albayrak’ta katıldı.

Dr. Burhan İşliyen Niğde Valisi, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri ve ilçe müftüleriyle bir araya geldi.