Dini Bilgin Yayında

Dini Bilgin ile islami bilgileri el altında toplayabilirsiniz.

Dini Bilgin Yayında

Dini bilgin yayında!

Dini bilgin, Dini kaynakları el altında toplayan, İslami bilgilere pratik şekilde erişime imkan veren; Başta Diyanet calışanları olmak üzere mesleğe ilgi duyanlara yönelik özel içeriklerin yer aldığı uygulamadır. Küçük boyutta olup internet ihtiyacı duymaz

Dini Bilgilerde Neler mi var?
-Sanal Hafız(Ayetin bir kaç kelimesini okuyun ayeti bulup okusun)
-Meal ve Tefsir
-Sesli Kuran
-Namaz vakitleri
(Diyanet ve Dünyadaki diğer algoritmalarla hazırlanmış hesaplama sistemleri)
-Kuran-ı Kerim (Kuran'ın tamamı sureler cüzler)
-Okuduğun ayeti bul özelliği
-Promter
(Hutbe vaaz ve konuşmalarınız için kullanabilmeniz için hazırlanmıştır) hutbeleri otomatik cekebilirsiniz.
-Fetvalar
(Diyanet İşleri Başkanlığının yayınladığı fetvaların içinden sorunuzun anlamsal mantığını anlayarak size cevap veren modül)
-Dualar
-Tecvid
-Tespih
(Tespihatlarınızı yönetebilirsiniz)
-Kıble Bulucu
-Zekat Hesaplama
(Parasal, Hayvanlar ve Mahsül zekatı Hesaplar)
-Diyanet Sınav Denemeleri
(Tecvid, VHKİ, DHBT1, DHBT2, MBSTS, Şube Müdrülüğü ve Mülakatlara hazırlık kategorisinde binlerce sorunun içinden otomatik denemeler oluşturur)
-Yakındaki camiler
-Müktesep Hesaplama
-Kütüphane
(İlahiler,Mevlid, Sünnetler, Hadisler, Farzler, Vaazlar, Esmaül Hüsna, Hikmetli Hikayeler)
-Haberler
(Dini , Güncel haberler, Diyanet personel alımları, Müftülüklerden haberler)
ve dahası sizin istifadenize sunuldu.
Geliştirilmeye devam eden uygulamanın gelişimine katkı sağlamak için uygulama içinden geliştirme isteği ve döküman paylasımı yapabilirsiniz.)

Dini Bilgin Uygulamayı Android veya İostan İndirmek İçin Tıklayınız