Isparta'da "kış Bayramı" Kampanyası Düzenlendi

"kış bayramı" kampanyası düzenlendi

Isparta'da "kış Bayramı" Kampanyası Düzenlendi

"Kış Bayramı" Kampanyası Düzenlendi

Isparta Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Isparta Şubesi işbirliği ile 2022 yılında yapılan kermes gelirleriyle Isparta Şubesi "Kış Bayramı" "1 Bot, 1 Mont" kampanyası kapsamında toplam 100 muhtaç ve yetim çocuğu sevindirdi.

100 muhtaç ve yetim çocuğa mont ve bot giydirilme esnasında konuşan Isparta Müftüsü Bayram Şahin şunları söyledi: "Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Kolları Isparta Şubemizin Isparta’nın yoksul, muhtaç ve yetim çocukları için düzenlediği ‘1 Bot, 1 Mont’ kampanyasını  bugün itibariyle tamamlamış bulunuyoruz. Bu kampanyaya katkı sağlayan hayırseverleri öncelikle kutluyorum. Rabbim hayırlarını kabul eylesin ve onları daima veren el kılsın. Daima yaptıkları bu yardımları dar günlerinde imdatlarına kavuştursun. Rabbim yardımlarımızı kabul eylesin. İnşaallah hayırlar devam etsin, iyilik daima hayatımıza hakim olsun, teşekkür ediyorum.

Program, Müftü Şahin ve beraberindeki görevliler tarafından çocuklara bot ve mont giydirilmesiyle sona erdi.