Karabük'te Sevimli Miniklerin Ilk Karne Sevinci

sevimli miniklerin ilk karne sevinci

Karabük'te Sevimli Miniklerin Ilk Karne Sevinci

Sevimli Miniklerin İlk Karne Sevinci

İl Müftülüğümüze bağlı 4-6 Yaş Kur'an Kurslarımızda eğitim gören sevimli minikler, ara tatile girmeden  düzenlenen program ile ilk karne sevincini paylaştılar.

Programa, Sayın Valimizin Kıymetli Eşi Sayın Özlem Aras Gürel Hanımefendi, İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu ve Değerli Eşi Sayın Nurgül Aksu Hanımefendi, İl Müftü Yardımcılarımız Sayın Mahmut Emin, Sayın Merve Yumlu, İl Vaizimiz, Kur'an Kursu Ögreticilerimiz ve Velilerimiz yoğun katılım gösterdi.

Sevgili öğrencilerimizin ilgi ve beğeni ile izlenen programı, belge ve çeşitli hediyeler takdimi, çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

İl Müftülüğümüz olarak teşrifleriyle  onurlandıran Saygıdeğer Özlem Aras Gürel Hanımefendiye sonsuz şükranlarımızı sunarız.

Özveri ve sevgi dolu emeklerinden dolayı Kıymetli Hocalarımıza, desteklerini esirgemeyen Degerli Velilerimize kalbi teşekkürlerimizle.

#4'6YaşSevimliMinikler
#KarabükİlMüftülüğü