Sinop Il Müftülüğü Ile Sinop üniversitesi Arasında Istişare Toplantısı

sinop il müftülüğü ile sinop üniversitesi arasında istişare toplantısı


Sinop Il Müftülüğü Ile Sinop üniversitesi Arasında Istişare Toplantısı

Sinop İl Müftülüğü ve Sinop Üniversitesi arasında yürütülen projelerin gözden geçirilmesi ve yeni projelerin yapılması amacıyla istişare toplantısı düzenlendi.

Sinop Üniversitesinin ev sahipliğinde Rektörlük Makamında gerçekleşen istişare toplantısında özellikle aile, gençlik ve eğitim alanındaki faaliyetler konusunda Üniversitemizin ve Sinop İl Müftülüğünün üzerine düşen görevler belirlenip, bu konularda yapılan etkinlikler ve proje çalışmalarına biraz daha yoğunlaşılması gerektiği konusunda istişareler gerçekleştirilerek yeni proje taslakları üzerinde fikir alışverişinde bulunulmasının yanı sıra . Toplantıda Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde YÖK, Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın birlikte düzenlediği “Gençlik Çalıştayı”nda alınan kararlar değerlendirildi.

Sinop Üniversitesinde gerçekleştiren toplantıya Sinop üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Sinop İl Müftüsü Mustafa Düzgüney, Müftü Yardımcısı Ayşe Gül Gürbüz ve Gençlik Koordinatörü Fatih Ünlü katıldı.