Mersin Il Göç Idaresinden Il Müftülüğüne Ziyaret

mersin il göç idaresinden il müftülüğüne ziyaret

Mersin Il Göç Idaresinden Il Müftülüğüne Ziyaret

İl Müftüsü Vekili Masum Taşçı, Din Hizmetlerinden sorumlu İl Müftü Yardımcısı Dr. Mehmet Akif Coşkun, İl Koordinatörü Vaiz Besim Günay, Mersin İl Göç İdaresi Müdürlüğü Uyum ve İletişim Çalışma Grup Başkanı Muhammed Salim Kılıç, Uyum ve İletişim Çalışma Grubu Personeli Fikret Yücel ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda tecrübe paylaşımında bulunuldu ve neler yapılabileceği konuşuldu.

İl Müftü Yardımcısı Coşkun, İl Göç İdaresi Müdürlüğü'nün çalışmaları ile ilgili kısa bir brifing aldı ve bazı değerlendirmelerde bulundu.

2023 yılında Mersin İl Müftülüğü olarak, göçmenlere yönelik yapılacak olan hizmetlerde daha kaliteli ve verimli çalışmalar için İl Koordinatörü Besim Günay, yapılan toplantının sonunda geçen yıl içinde gerçekleştirilen faaliyetlerin genel değerlendirmesi yaptı.

Toplantı karşılıklı memnuniyet ve temennilerin dile getirilmesi ile sona erdi.