Gümüşhane Il Müftülüğü Deprem Bölgesi Için Yola çıktı

gümüşhane il müftülüğü deprem bölgesi için yola çıktı

Gümüşhane Il Müftülüğü Deprem Bölgesi Için Yola çıktı

Gümüşhane İl Müftülüğü Deprem Bölgesi için Yola Çıktı.

Yaşanan deprem felaketi mağdurlarının acı ve üzüntülerini paylaşmak amacıyla Gümüşhane İl Müftülüğü olarak yardım kampanyası başlattıklarını söyleyen İl Müftüsü Hüseyin Gün "Türkiye’mizin yaşadığı büyük acıyı biz de Gümüşhane olarak yüreğimizde yaşıyor ve paylaşıyoruz. Bu büyük afetin en az kayıpla atlatılabilmesi için Gümüşhane İl Müftülüğü personeli ile birlikte deprem bölgesindeki kardeşlerimize yardım için yola çıkıyoruz. Depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize Yüce Rabbimizden rahmet, yaralılara acil şifalar, enkaz altında kalan vatandaşlarımıza da hayata tutunabilmelerini diliyoruz.” dedi. Yapılan duanın ardından yardım ekibimizi, Hatay ilimizde görevlerini ifa etmek üzere uğurladık.