Kütahya'da Brezilya Vatandaşı Da Silva, Müslüman Oldu

brezilya vatandaşı da silva, müslüman oldu

Kütahya'da Brezilya Vatandaşı Da Silva, Müslüman Oldu

Kütahya İl Müftülüğüne müracaat eden Brezilya vatandaşı Vanessa Cristina Galdino Da Silva, Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.
Kütahya İl Müftülüğünde Brezillyalı vatandaşı Vanessa Cristina Galdino Da Silva için "İhtida Merasimi" düzenlendi.

Türkiye’deki Müslümanlardan etkilenerek İslamiyet’i araştırdığını ve Müslüman olmak istediğini belirten Da Silva, Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

Da Silva, Müslüman olduktan sonra "Zeynep" ismini aldı.

Zeynep’i tebrik eden İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, "Araştırmaları sonucunda Müslüman olan Zeynep hanım kardeşimizi tebrik ediyorum. Rabbim yeni hayatında rızasına uygun mutlu ve huzurlu bir hayat sürdürmeyi nasip etsin." dedi.

Müslüman olmak için İslamiyet’i çok araştırdığını ifade eden Zeynep, "Kendimi daha huzurlu ve mutlu hissediyorum." diye konuştu.

Müslüman olan Zeynep’e Müftü Demirtaş tarafından "İhtida Belgesi" ve Kur’an-ı Kerim meali hediye edildi.