Konya Eğitim Merkezi Sosyal Ve Kültürel Etkinliklerimiz Devam Ediyor

sosyal ve kültürel etkinliklerimiz devam ediyor


Konya Eğitim Merkezi Sosyal Ve Kültürel Etkinliklerimiz Devam Ediyor

Dini İhtisas Merkezimizde konaklayan depremzede aileler için düzenlenen programlar, şehrimizdeki farklı ziyaret noktalarına düzenlenen geziler ile devam ediyor. Bu kapsamda Konya Bilim Merkezi ve 80 Binde Devrialem Parkı'na bir gezi programı düzenlendi.

Misafirlerimiz, Konya Bilim Merkezinde düzenlenen etkinliklerle bilim ve teknoloji dünyası hakkında bilgi aldılar. Merkezdeki interaktif sergiler, çocuklar için eğitici ve eğlenceli bir deneyim sunarken, aileler de merkezdeki bilimsel deneyleri ve etkinlikleri izleyerek keyifli vakit geçirdiler.

Ardından, misafirlerimiz 80 Binde Devrialem Parkı'na geçtiler. Bu park, Konya'nın en büyük tematik parklarından biri olarak biliniyor ve içinde birçok eğlenceli aktivite bulunuyor. Misafirlerimiz, parkın renkli dünyasında gezintiye çıkarak stres atarken, çocuklar da eğlenceli oyun alanları ve aktivitelerle keyifli zaman geçirdiler.

Katkılarından dolayı Konya Büyükşehir Belediyesi ile Meram Belediyesine ve ulaşımda servis aracı sağlayan Yunus Emre Kur'an Kursuna teşekkür ederiz.