Hakkari'de Dördüncü Ekip Dualarla Uğurlandı.

dördüncü ekip dualarla uğurlandı.

Hakkari'de Dördüncü Ekip Dualarla Uğurlandı.

Dördüncü Ekip Dualarla Uğurlandı.

Asrın felaketi olarak nitelendirilen ve 11 ilimizi derinden etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen vatandaşlarımıza maddi ve manevi yardımda bulunacak dördüncü ekip dualarla felaket bölgesine uğurlandı.

İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu başkanlığında 11 kişiden oluşan ekip görev süresince deprem bölgesinde, cenaze tekfin ve tedvin ile manevi danışmanlık ve yardım faaliyetlerini organize etme gibi görevler yanında deprem mağdurlarının ihtiyaçlarını giderme yönünde çalışmalarda bulunacak.

İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu yaptığı açıklamada özetle; “Hayırsever Hakkari’li vatandaşların verdiği fitre ve zekatlar ile bağışladıkları nakdi yardımları temel ihtiyaç malzemelerine çevirip ihtiyacın en elzem olduğu bölgelerdeki vatandaşlarımıza ulaştıracağız.” dedi.

Konuşmanın ardından İl Müftüsü Fakirullahoğlu’nun yaptığı dua ile ekip deprem bölgesine doğru hareket etti.