Burdur'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Konferansı

8 mart dünya kadınlar günü konferansı


Burdur'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Konferansı

Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Belgin Konarılı, 8 mart dünya kadınlar günü münasebetiyle ‘Doğal Afetler, Olağanüstü Haller ve Kadın’ konulu konferans verdi.
Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Belgin Konarılı, KYK öğrenci yurtlarında misafir olan depremzedelere, il müftülüğü personeline ve vatandaşlara 8 mart dünya kadınlar günü münasebetiyle doğal afetler, olağanüstü haller ve kadın konulu konferans verdi.

Program, Kur’an’ı Kerim tilavetinin ardından İl Müftüsü Dr. Enver Türkmen’in açılış ve selamlama konuşmasıyla başladı, Müftü Türkmen, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü tebrik etti.

Belgin Konarılı, konferansında İslam dininde kadının yeri ve önemine değindi. Depremzede vatandaşlara da geçmiş olsun dileklerini iletti. Çok can kaybı yaşandığını ve milletçe yüreğimizin yandığını söyledi. Devletimizin her zaman olduğu gibi bugün de vatandaşlarının yanında olduğunu ifade ederek en kısa zamanda şehirlerin tekrar imar edileceğini dile getirerek konuşmasına son verdi. Konuşmasının ardından Belgin Konarılı’ya hediye takdim edildi.