Tekirdağ’da Hafızlar Diplomalarını Aldı

tekirdağ’da hafızlar diplomalarını aldı

Tekirdağ’da Hafızlar Diplomalarını Aldı

Çerkezköy, Çorlu ve Süleymanpaşa İlçelerinde hafızlığını tamamlayan 29 öğrenci diplomasını aldı.

Programa İl Müftüsü Mustafa Soykök, İl Müftü Yardımcıları, Çorlu Müftüsü Dr. Mevlüt Haliloğlu, Çerkezköy Müftüsü İdris Çatmakaş Süleymanpaşa Müftüsü Selami Sayın, diploma almaya hak kazanan öğrencilerin Öğretmenleri ve Aileleri katıldı. 29 Öğrencinin kursunu başarıyla bitirip hafızlık diplomasını aldığı programda duygulu anlar yaşandı.

Programda konuşan İl Müftüsü Soykök “Özellikle Kur’an kurslarımızda hafızların yetişmesi için gerekli çalışmaları hep beraber yürütmekteyiz. Allah’a şükürler olsun ilimizde son yıllarda hem Kur’an kurslarımızın sayısında hem yetişen hafızlarımızın sayısında bir gelişme ve ilerleme vardır. İleride daha da iyi olacaktır. Bugün 29 tane hafızımız Kur’an-ı Kerim’i ezberleyerek ve yapılan sınavlarda da başarılı olarak hafızlık belgelerini almaya hak kazandı” dedi.

Eğitimlerini başarıyla tamamlayan hafızların diplomaları İl Müftüsü Soykök, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri ve Kur’an Kursu Hocaları tarafından verildi.