Konya Eğitim Merkezi Dayanışma Ve Kaynaşma Programı Düzenlendi

dayanışma ve kaynaşma programı düzenlendi

Konya Eğitim Merkezi Dayanışma Ve Kaynaşma Programı Düzenlendi

Konya Dini İhtisas Merkezimizde barınmakta olan depremzede ailelere yönelik hizmetlerimiz devam ediyor. Bu kapsamda, Selçuklu İlçe Müftülüğü'nün katkılarıyla bir dayanışma ve kaynaşma programı düzenledi.

Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda, ilahi ve kasideler seslendirildi. Çiğ köfte ikramı da gerçekleştirilen programda çocuklara oyuncak hediye edildi.

Programda bir selamlama konuşması gerçekleştiren Selçuklu İlçe Müftüsü Bekir DERİN, depremin meydana getirdiği acıların ve kayıpların herkesi derinden üzdüğünü belirterek, depremzedelere geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Konya Dini İhtisas Merkezi Müdürü Ahmet ŞAHİN de konuşmasında, depremzedelerin yanında olduklarını ve onlara her türlü yardımı sunmaya devam edeceklerini ifade ederek, programa katkılarından dolayı Selçuklu Müftüsü Bekir DERİN'e ve Müftülük personeline teşekkür etti.