Muş'ta Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir, Adıyaman Kahta Ilçesinde Cuma Namazı Kıldırıp Depremzede Vatandaşlarla Bir Araya Geldi.

il müftümüz ibrahim halil demir, adıyaman kahta ilçesinde cuma namazı kıldırıp depremzede vatandaşlarla bir araya geldi.

İl Müftümüz İbrahim Halil Demir, Adıyaman Kahta İlçesinde Cuma Namazı kıldırıp depremzede vatandaşlarımızla hasbihal ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.   Cuma namazının ardından Adıyaman il merkezine gelen Müftü Demir, Adana İl Müftüsü Mehmet Taşcı ve Bitlis İl Müftüsü Mehmet Faysal Geylani ile bir araya gelerek deprem bölgesindeki çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular.