Adana Il Müftüsü Mehmet Taşcı, Merkez Ilçe Müftülüklerinin Aylık Mutat Personel Toplantısına Katıldı

adana il müftüsü mehmet taşcı, merkez ilçe müftülüklerinin aylık mutat personel toplantısına katıldı

Öğlenden önce Sarıçam ve Seyhan toplantısına öğleden sonra Yüreğir ve Çukurova personel toplantılarına katılarak din görevlileri ile buluştu

Toplantılarda Din Görevlilerine hitap eden Müftü Taşcı, ülkemizin yakın zamanda yaşamış olduğu asrın felaketi ve almamız gereken dersler hakkında bilgiler verdi.

Deprem bölgelerini ziyaret eden Müftü Taşcı, buradaki gözlemlerini ve yaşadıklarını paylaşarak çok çalışmamız gerektiğini vurguladı. Millet olarak büyük bir imtihandan geçtiğimizi ve toplumumuzun din görevlilerine her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğunu ifade etti.

Müftü Taşcı, önümüzde depremin gölgesinde idrak edeceğimiz onbir ayın sultanı Mübarek Ramazan ayı olduğunu, şimdiden hazırlıklara başlanılmasını camilerimizin Ramazan'a hazır hali getirilmesini istedi.