Yozgat'de Gülden önder Sabah Namazı Buluşması Programına Katıldı

gülden önder sabah namazı buluşması programına katıldı

Yozgat'de Gülden önder Sabah Namazı Buluşması Programına Katıldı

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, Türkiye genelindeki tüm dernekler ve imam hatip camiasının katılımıyla "İmam Hatipliler Sabah Namazında Buluşuyor" temasıyla 81 ilin merkez camilerinde program düzenledi.

Yozgat’ta Merkez Çapanoğlu Büyük Camii'nde gerçekleştirilen buluşmaya İl Müftümüz Sayın Ali Gülden'de katıldı. Yozgat AİHL öğrencilerinden Hafız Burak Özkan'ın namazı kıldırdığı, Furkan Akça'nın da müezzinlik yaptığı buluşmada Kur'an-ı Kerim tilaveti yapılarak salavatlar ve tekbirler getirildi.

İl Müftümüz sayın Ali Gülden tarafından namaz öncesi sohbet gerçekleştirildi. Namaz sonrası eller şehitler haftası vesile kılınarak deprem ve sel felaketinde kaybettiğimiz kardeşlerimiz için duaya kalktı ve tüm geçmişlerimiz için dualar edildi.