Konya'da Kabe Kokulu öğrencilerimiz Evlerine Döndü

kabe kokulu öğrencilerimiz evlerine döndü

Konya'da Kabe Kokulu öğrencilerimiz Evlerine Döndü

Diyanet İşleri Başkanlığı "Gençliğe Değer" projesi kapsamında Konya İl Müftülüğünün düzenlediği eğitim programlarına katılarak başarılı olan 44 öğrenci Umre ibadetini tamamlayarak Konya’ya döndü.

Kutsal topraklardan dönen öğrenciler, mübarek toprakları görmenin mutluluğu içerisinde olduklarını ve kutsal topraklarda İslam ümmeti için dua ettiklerini ifade ettiler.

Öğrencileri havalimanında Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Konya İl Müftülüğü Personeli ve öğrencilerin aileleri karşıladı. Dış Hatlar çıkışında çocuklarını bekleyen aileler, çocuklarını görmenin mutluluğunu yaşadı.

Umreden dönen öğrenciler, İslam ümmeti için dua ettiklerini ve o mübarek yerleri görebilme şansına sahip oldukları için çok mutlu olduklarını belirterek, kendilerine bu imkanı sunan Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş, Konya İl Müftümüz Prof. Dr. Ali Öge ve eğitim çalışmalarında yardımcı olan hocalarına teşekkür ettiler.