Adana Il Müftülüğü Depremin Açtığı Yaraları Sarmaya Devam Ediyor

adana il müftülüğü depremin açtığı yaraları sarmaya devam ediyor

Adana Il Müftülüğü Depremin Açtığı Yaraları Sarmaya Devam Ediyor

Adana İl Müftülüğü Depremin Açtığı Yaraları Sarmaya Devam Ediyor

Adana'da Gönüllü ve Görevli din görevlilerinden oluşan 13 kişilik ekip deprem bölgesi olan Hatay'da depremzede kardeşlerimize hizmet etmek için yola çıktı.

İl müftülüğü önünde yapılan uğurlama törenine İl Müftüsü Mehmet Taşcı, İl Müftü Yardımcısı Durdane Coşkun, İl Müftülüğü Şube Müdürü Mevlüt Baycu ve gönüllü din görevlileri katıldı. İl Müftüsü Mehmet Taşcı; " Asrın felaketinden etkilenen kardeşlerimize başkanlığımız ve taşra teşkilatları olarak maddi ve manevi yardımda bulunmaya devam ediyoruz. Daha önce olduğu gibi bugün de bir ekibimizi daha deprem bölgesi olan Hatay'a gönderiyoruz. Gönüllü olan tüm görevlilerimize çok teşekkür ediyorum. Allah yardımcıları olsun. Rabbim sâlimen gidip, gânimen dönmeyi nasip eylesin. Cenab-ı Allah Ülkemizi, vatanımızı, memleketimizi ve tüm İslam âlemini her türlü afetlerden muhafaza eylesin. Gayemiz son depremzede kardeşimiz evine, yuvasına dönünceye kadar çalışmaya, onların halleriyle hallenmeye devam etmektir" diyerek yola çıkan din görevlilerine başarılar ve kolaylıklar diledi.