Bilecik'de Hafızlık Kur’an Kursu öğrencilerimiz Arasında “kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması" Düzenlendi.

hafızlık kur’an kursu öğrencilerimiz arasında “kur’an-ı kerim’i yüzünden güzel okuma yarışması" düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl Kur’an Kurslarına katılımı artırmak, hafızlık eğitimini ve Kur’an-ı Kerimi yüzünden güzel okumaya teşvik etmek amacıyla, hafızlık eğitimi veren Kur’an kurslarında okuyan öğrenciler arasında “Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması” düzenleniyor.

Bu kapsamda Müftülüğümüz tarafından ilimiz genelinde hafızlık eğitimi veren Kur’an Kurslarımızda öğrenim gören öğrencilerimize yönelik “Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması” yapıldı.

Müftülüğümüz toplantı salonunda düzenlenen yarışmada, Bilecik Osmanlı Erkek Hafızlık Yarılı Kur’an Kursu, Bozüyük Soğukpınar Erkek ve Kumralabdal Kız Hafızlık Kuran Kurslarında dereceye giren öğrenciler kız-erkek olarak iki ayrı kategoride yarıştı.

İl Müftümüz Ali Erhun’un başkanlığındaki komisyon üyelerinin değerlendirmeleri sonucunda erkek kategorisinde;

Bilecik Osmanlı Erkek Hafızlık Yarılı Kur’an Kursu öğrencisi Kerem Vardar birinci,

Bozüyük Soğukpınar Erkek Hafızlık Yarılı Kur’an Kursu öğrencisi Musa Akar ikinci,

Kız kategorisinde;

Bozüyük Kumralabdal Hafızlık Kız Kur’an Kursu öğrencisi Berra Bakkal yarışmaya katıldı.

Yarışma sonunda İl Müftümüz Ali Erhun öğrencilere ödüllerini takdim ederek bölge finalinde başarılar diledi.