Kastamonu Il Müftülüğü Ve Tdv Iş Birliğinde Zekat Istişare Toplantısı Gerçekleştirildi

kastamonu il müftülüğü ve tdv iş birliğinde zekat istişare toplantısı gerçekleştirildi

Kastamonu İl Müftülüğü Konferans Salonu'nda, İl Müftüsü Bekir Derin ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Çetin başkanlığında, il ve ilçe zekat Koordinatörleri ile bir istişare toplantısı düzenlendi.

Toplantı boyunca, zekatın toplumdaki rolü, kaynakların etkili kullanımı ve iyilik faaliyetlerinin artırılması üzerine fikir alışverişi yapıldı. Katılımcılar, önümüzdeki dönemde daha etkili adımlar atılması ve zekatın daha geniş kitlelere ulaştırılması konusunda ortak çözümler üzerinde görüş alışverişinde bulundular.