İmamımızı kaybettik!

İmamımızı kaybettik!

Ünye’nin Yenikent Mahallesi Merkez Camii’nde görevli İmam Hatip Halit Çağlı Camide geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Cuma Namazı öncesi vaaz için çıktığı kürsüde bir süre sonra fenalaşan imama ilk müdahale cemaat tarafından yapılırken olay yerine sağlık ekipleri çağırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen İmam Halit Çağlı kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Çağlı’nın Yenikent Mahallesi’nden olduğu öğrenildi.

Öte yandan Ünye’de Cuma Namazı’nın ardından fenalaşan Süleyman Ustaoğlu da kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Ustaoğlu yarın Yeşilkent Darahta Mahallesi’nde son yolculuğuna uğurlanacak.