Samsun'da Il Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğümüz Tarafından Diyanet Gençlik Merkezimizde üniversite öğrencilerine Yönelik Iftar Programı Düzenlendi.

il müftülüğü gençlik koordinatörlüğümüz tarafından diyanet gençlik merkezimizde üniversite öğrencilerine yönelik iftar programı düzenlendi.

İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğümüz tarafından Diyanet Gençlik Merkezimizde üniversite öğrencilerine yönelik iftar programı düzenlendi.

İl Müftümüz Sn. Seyfullah Çakır, İl Müftü Yardımcılarımız Özlem Kalyoncu Şirin ve Abdullah Yılmaz ile Atakum ilçe Müftüsü Hüseyin Köksal'ın katılımıyla gerçekleştirilen programda İl Müftümüz, gençlerle hasbihal ederken öğrencilere gençlere yönelik hizmetlerimizden bahsetti. Program İlçe Müftüsü Köksal'ın duası ile son buldu.