Denizli Müftülüğü Il Müftülüğü'nden Vali Karahan’a ‘camiler Ve Din Görevlileri Haftası’ Ziyareti

il müftülüğü'nden vali karahan’a ‘camiler ve din görevlileri haftası’ ziyareti

02.10.2018 İl Müftülüğü'nden Vali Karahan’a ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ Ziyareti

1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ etkinlikleri çerçevesinde İl Müftüsü Mehmet Aşık, Başkanlık Başmüfettişi İbrahim Hatipoğlu ve İl Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin Ortanca’dan oluşan heyet Denizli Valisi Hasan Karahan’ı makamında ziyaret etti.

‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda Diyanet İşleri Başkanlığı’mızca her yıl bir temanın işlendiğini ifade eden İl Müftüsü Mehmet Aşık, haftanın bu yılki temasının 'Din Hizmetine Adanmış Gönüller’ olarak belirlendiğini söyleyerek, İl Müftülüğü olarak hafta münasebetiyle yapacakları programlar hakkında Vali Hasan Karahan’a bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hasan Karahan, tüm din görevlilerinin ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutlayarak, haftanın hayırlı ve verimli geçmesini diledi.