Denizli Müftülüğü Adrb’den şehit Evine Anlamlı Ziyaret

adrb’den şehit evine anlamlı ziyaret

Denizli Müftülüğü Adrb’den şehit Evine Anlamlı Ziyaret

12.10.2018 ADRB’den Şehit Evine Anlamlı Ziyaret

1 – 7 Ekim tarihleri arasında kutlanan “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle Denizi İl Müftüsü Mehmet Aşık’ın eşi Hamiyet Aşık, Aile Dini Rehberlik Bürosu (ADRB) Koordinatörü Vaiz Aliye Arslan, İl Vaizleri Tuba Erkol ile Ayşe Altutepe’den oluşan heyet, 1973 yılında Tekirdağ’da vatani görev yapmakta iken şehit olan Ahmet Abaş’ın ailesini ziyaret etti.

Şehit Ahmet Abaş’ın eşi Yüksel Abaş’ı ziyaret eden Vaiz Aliye Arslan, ailenin acısını paylaşarak, ülkenin birliğine, bekasına, barış ve kardeşliğine kast eden tüm dahili ve harici hain odakların amaçlarına asla ulaşamayacaklarını belirtti.

Şehit ailelerinin daima yanlarında ve hizmetinde olduğunu belirten İl Müftüsü Mehmet Aşık’ın eşi Hamiyet Aşık, “Şehit Ahmet Abaş ve tüm şehitlerimiz necip milletimizin gururudur., Eşi ve akrabaları olarak üzülmeyin, o dünyada elde edilebilecek en büyük rütbeyi elde etti. Peygamberlikten sonraki en büyük rütbe, ‘Şehitlik’ rütbesidir ve bu büyük bir şereftir. Cenab-ı Hak, şehitlerimizin geride bıraktığı emanetlerine sahip çıkanlardan eylesin.” dedi.

Şehitler için Vaiz Tuba Erkol'un Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından ADRB koordinatörü Vaiz Aliye Arslan’ın yaptığı dua ile program son buldu. .