İmam kardesimizi kaybettik

şansal ekiz'e son görev

İmam kardesimizi kaybettik

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Giresun Müftülüğü görevlilerinden imam hatip Şansal Ekiz dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Ekiz’in cenaze namazına katılan Giresun Müftüsü Muhittin Oral, “Allah mahcup etmesin, kardeşimize rahmet eylesin, çıkmış olduğu bu yolculukta salih amelleri ona öncü eylesin” dedi.

Şansal Ekiz’in cenazesi Bulancak Orta Camii’nde öğle namazına müteakip İl Müftüsü Muhittin Oral tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Yunuslu Köyü’nde toprağa verildi.

Cenaze namazına müftü yardımcıları, ilçe müftüleri, vaizler, müftülük personelleri, din görevlileri, Ekiz’in akrabaları ve sevenleri katıldı.

İmam hatip Şansal Ekiz’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Giresun Müftülüğü