Isparta'da 2018 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası Platformu

2018 yılı mevlid-i nebi haftası platformu

Isparta'da 2018 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası Platformu

2018 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası Platformu, İlimiz Müftüsü Bayram ŞAHİN’in Başkanlığında 31/10/2018 tarihinde saat 10.00’da Iyaş Park Otel’de toplanarak, 17-24 Kasım 2018 tarihlerinde İlimiz genelinde yapılacak faaliyetler hakkında değerlendirmeler yapıldı.

İl Müftü Yardımcısı Veysel KÜKREK, Isparta Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Veli KAYACAN, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim TEKELİ,  Mekke Eğitim Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Halil İbrahim ERTUÇ, Ensar Vakfı’nı temsilen Salih ARSLAN,  Diyanet Sen Isparta Şb.Bşk. Osman AKÇIL, Diva-Sen Isparta Şb.Bşk. Mustafa BOZTEPE, İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği’ni temsilen Himmet GÜRDAL, İlim Yayma Cemiyeti Isparta Şubesi’ni temsilen Mücahit Ramazan BAYGÜN, Hayrat Vakfı’nı temsilen Muhlis KÖRPE, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Musa İREZ, İyilikte Yarışanlar Derneğini temsilen Havva SARAÇ, Isparta Kız A.İ.H.L.Müdürü Ali TABUR, Merkez A.İ.H.L.Müdürü Ramazan PEHLİVAN, Hacı Ahmet Ersöz A.İ.H.Lisesini temsilen Selami UYSAL, Işıkkent A.İ.H.Lisesini temsilen Serdar UÇAR’ın katıldığı söz konusu toplantıda yapılacak olan etkinlikler hakkında karşılıklı bilgi paylaşımında bulunuldu.