Bartın'da "dede-torun" Buluşması

Bartın Müftülüğü anlamlı bir buluşma programı düzenledi.

Bartın 75. Yıl Huzurevi sakinleri ile Kavallar 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğrencileri Bartın İl Müftülüğünce Çatmaca Kur’an Kursunda düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Kurs öğreticisi Münevver Kaçan ve öğrencileri ile Yunus Emre Camii görevlilerinin organize ettiği programa İl Müftüsü Mahmut Gündüz, Huzurevi Müdürü Recep Yağmur, müftülük personeli, din görevlileri, huzurevi sakinleri ve Kavallar 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğretici ve öğrencileri katıldı.

Öğrencilerin huzurevi sakinlerine hediye takdimiyle başlayan program, Bartın Üniversitesinde eğitim gören öğrencilerin seslendirdiği ezgilerle devam etti.

Programda kısa bir konuşma yapan İl Müftüsü Gündüz: “İki kuşağın buluştuğu program kapsamında küçük yaştaki çocuklarla yaşlıların bir araya getirilmesinde emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Başımızın tacı olan yaşlılarımızla ve çocuklarımızla aynı atmosferde bir araya gelmenin sevincini yaşıyoruz.” dedi.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltılı buluşma programı hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.