Malatya'da Ilçe Müftüleri Toplantısı Yeşilyurt’ta Yapıldı

ilçe müftüleri toplantısı yeşilyurt’ta yapıldı

Malatya'da Ilçe Müftüleri Toplantısı Yeşilyurt’ta Yapıldı

Din hizmetlerinde İl Müftülüğü ile İlçe Müftülüklerimiz arasındaki koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek amacıyla gerçekleştirilen İlçe Müftüleri Toplantısı bu ay Yeşilyurt ilçemizde yapıldı.

01.11.2018 Perşembe günü İl Müftümüz Ümit ÇİMEN’ in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, İl Müftü Yardımcımız İhsan Mesut AKBAŞ ve İlçe Müftülerimiz katıldı.

Toplantıda; “Peygamberimiz ve Gençlik” teması ile kutlanacak olan 2018 yılı Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle düzenlenecek programlar, 15-18 Ekim tarihlerinde Ankara’da yapılan 35. İl Müftüleri İstişare Toplantısında ve Eylül ayında yapılan toplantıda görüşülen hususlar, Din Hizmetleri, Personel, İdari ve Mali İşler, Hac ve Umre Hizmetleri ile ilgili diğer gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından toplantı sona erdi.