Igdir'da Mevlid-i Nebi Toplantısı

mevlid-i nebi toplantısı

Igdir'da Mevlid-i Nebi Toplantısı

17-24 Kasım 2018 tarihleri arasında Peygamberimiz ve Gençlik teması adı altında kutlanacak olan Mevlidi Nebi Haftası programlarının daha verimli geçmesi için İl Müftülüğümüz tarafından toplantı düzenlendi.

İl Müftümüz Mustafa TEKİN başkanlığında Ensar Yatılı Hafızlık Kur’an Kursunda gerçekleşen toplantıya ilçe müftüleri, çok sayıda kurum müdürü, STK temsilcileri, üniversite temsilcileri, öğretim üyeleri, İmam hatip liseleri müdürleri ve kanaat önderleri katıldı.

Karşılıklı fikir alış-verişi şeklinde gerçekleşen toplantıda Mevlidi Nebi Haftası münasebeti ile yapılacak programların yıl genelinde etkili olabilmesi için ne gibi çalışmaların yapılabileceği, Üniversiteye il dışından gelen öğrencilerin barınma ihtiyacı sorunu, yurt ve evlerde kalan öğrencilere manevi destek programları gibi konular görüşüldü.