Malatya'da Huzur Derslerinde Ilçe Müftülerimizin Eşleri Ile Buluşma

huzur derslerinde ilçe müftülerimizin eşleri ile buluşma

Malatya'da Huzur Derslerinde Ilçe Müftülerimizin Eşleri Ile Buluşma

Malatya İl Müftülüğüne bağlı Beşkonaklar Aile ve Dini Rehberlik Büromuzda bir yıldır rutin olarak düzenlenen Huzur Derslerinde bu kez İlçe Müftülerimizin eşleri ile buluşma gerçekleşti.

İl Müftümüzün eşi Şerife ÇİMEN Hanımefendinin himayeleri ile 01.11.2018 Perşembe günü gerçekleşen Huzur Derslerine: İl Müftü Yardımcımız Fikriye ÖZKAN, İl Müftü Yardımcımız Hacı Mustafa KILINÇ’ın eşi Fakiha KILINÇ, İlçe Müftülerimizin eşleri ve Beşkonaklar ADRB görevlileri Yasemin ÇATI ve Leyla YILDIRIM katıldı.

Programda kaynaşma esas alınarak öncelikle kısa bir tanışma gerçekleşti. Şerife ÇİMEN Hanımefendi katılımcıları selamlayarak hoş geldin konuşması yaptı. Ardından Beşkonaklar ADRB görevlisi Yasemin ÇATI açılış Kuranı Kerim tilavetinde bulundu. Yine Beşkonaklar ADRB görevlilerinden Leyla YILDIRIM'ın meal okumasıyla devam eden programda İl Müftü Yardımcımız Fikriye ÖZKAN katılımcılara "Din hizmetinde Örnek Aile Olabilmek ve Kurumsal Mensubiyet Bilinci" konulu bir konuşma yaptı. Sonrasında dua ile devam edildi. ADRB görevlilerinden Yasemin ÇATI, Beşkonaklar binasının tarihi yapısı ve 3 buçuk yıldır bu mekânda yürütülen faaliyetler hakkında konuklara bilgiler verdi.

Bir yıldır hali hazırda Beşkonaklar ADRB’de rutin olarak sürdürülen Huzur Dersleri programında Şerife ÇİMEN Hanımefendi davete iştirak eden tüm katılımcılara hediye takdiminde bulundu.

Programın son aşamasında davetlilere nezih bir mekânda yemek verildi. İlçe Müftülerimizin eşleri programdan keyif aldıklarını belirterek Şerife ÇİMEN Hanımefendiye teşekkürlerini bildirdi.