Bolu Il Müftülüğü Görme Engelli öğrencilere Yönelik Umre ödüllü Yarışma Düzenledi.

bolu il müftülüğü görme engelli öğrencilere yönelik umre ödüllü yarışma düzenledi.

Diyanet İşleri Başkanlığının Görme Engellilerin dini bilgilerini geliştirmek, Kur’ân-ı Kerimi okumalarını teşvik etmek, inanç esasları ve Siyer-i Nebi konularında bilgilerini artırmak amacıyla, 05.11.2018 Pazartesi günü Bolu İl Müftülüğü’nde “Görme Engellilere yönelik Umre Ödüllü Kur’an-ı Kerim ve Dini Bilgiler Yarışması” düzenlendi. Komisyon Başkanlığını İl Müftü YardımcısıNihat Kök’ün yaptığı ve Müftü Yardımcısı Ahmet Halıcı, Kur’an Kursu Öğreticisi ve Engelli Koordinatörü Nurşen Yıldırım ve Kur’an Kursu Öğreticisi Fatma Eker’in komisyon üyesi olduğu yarışmada Bolu Merkez Siteler Cami Kız Kur’an Kursu Görme Engelli Öğrencisi Nimet DAŞTAN 1. oldu.