Tokat'da Diyanet Cami Evleri öğrencileriyle Kahvaltı

diyanet cami evleri öğrencileriyle kahvaltı

Tokat'da Diyanet Cami Evleri öğrencileriyle Kahvaltı

İlimizde cami cemaatinin katkılarıyla, müftülüğümüzün denetim ve gözetimi ile devam eden üniversite öğrencilerine yönelik “Diyanet Camii Öğrenci Evleri”  proje kapsamında 2018-2019 eğitim öğretim döneminde 24 evde kalan toplam 119 öğrenciye 03.11.2018 tarihinde Belediye Sosyal Tesislerinde kahvaltılı toplantı yapıldı.
Programa katılması planlanan Sayın valimiz Dr. Ömer TORAMAN’ın tayınının çıkması nedeniyle katılamadığı toplantımıza,mesajlarıyla öğrencilerimize başarı ve İl Müftülüğümüze teşekkürlerini iletti.  Toplantı, İl Müftüsü Ömer Faruk BİLGİLİ, Müftü Yardımcı ları Ünal Tan ve Mustafa Özdemir’in katılımlarıyla gerçekleşti.
Toplantıda İl Müftümüz Ömer Faruk BİLGİLİ öğrencilere hitaben, “sizler geleceğimizin teminatı ve ailelerinizin bize emanetisiniz. Kendinizi en iyi bir şekilde yetiştirip devlete ve millete hizmet etmeniz için bizler, İl Müftülüğü olarak üzerimize düşeni yapacağız. Bu sene Mevlid-i Nebi Haftasının temasının Gençlik ve Hz Peygamber olduğunu, Peygamberimiz Hz Muhammed (Sav)’in İslam Medeniyetinin temellerini gençlerle attığını ifade ederek, bu toplantıların her ay yapılacağını ve toplantılara bir konuk davet edileceğini ifade etti. İl Müftümüz Ömer Faruk BİLGİLİ öğrencilerimize yeni eğitim döneminde başarılar dileyerek konuşmalarını tamamladı.