Bartın'da şube Müdürü Bayram Oyan Görevine Başladı

Şanlıurfa İli Suruç İlçe Müftülüğünde Şube Müdürü olarak görev yapmaktayken Bartın Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürlüğü görevine atanan Bayram OYAN 26 Ekim 2018 tarihi itibariyle görevine başladı.

Bayram OYAN kimdir?

1977 yılında Çorum ili Bayat ilçesinde doğdu. İlkokulu Bayat’ta; Ortaokul ve Liseyi İstanbul’da bitirdi. 2001 yılında 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. 2003 yılında Bayat Köpüklü Köyünde İmam Hatip olarak göreve başladı. Ankara Sincan Yavuz Sultan Selim Camiinde Uzman İmam Hatip olarak görev yaparken yurtdışı görevi için Almanya Stuttgart Ataşeliği Ravensburg Mevlana Camiinde görevlendirildi.

2014 yılında Şube Müdürü olarak Şanlıurfa Suruç ilçesine tayin oldu. Şanlıurfa İli Birecik ilçesinde 15 ayı Müftü vekili olmak üzere 2 yıl görev yaptı. 2018 yılı Ekim ayında Bartın Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü olarak göreve başlayan Bayram Oyan, evli ve 3 çocuk babasıdır.