Kirklareli'de Kayalı Köyünde Kur'an Ziyafeti !

kayalı köyünde kur'an ziyafeti !

Kirklareli'de Kayalı Köyünde Kur'an Ziyafeti !

Kırklareli il merkezine bağlı Kayalı Köyünde İl Müftülüğünce 17 Kasım 2018 Cumartesi günü Kur'an Ziyafeti Programı düzenlendi.
Hz. Peygamberin insanlığa tebligat ve risaletini içeren Kur'an-ı Kerim bülbül sesli hocalarımız tarafından okundu ve İl Müftümüz Hüseyin Demirtaş tarafından kısa açıklamalarla tefsir ve taşıdığı mesajlar anlatıldı.
Öğle vaktinden önce başlayan program 1 saat devam etti.
Programda okuyucu olarak görev alan bülbül sesli hocalarımız Özcan Peker, Numan Çilingir , Ali Akgün,Mustafa Şenay , Necmettin Ötün ve Fatih Arıkapan'a teşekkür ediyoruz.
Bu güzel program için Köy Muhtarı Cemil Pabuccu, imam-hatip Sinan Ramazanoğlu , Program sunucusu Şube Müdürü Ahmet Sainkaplan ve program koordinatörü Mustafa Önalır hocalarımızı tebrik ediyoruz.
Program sonrası cami cemaatine ikramda bulunuldu.
İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş köy kahvesinde vatandaşlara sohbet yaptı.