Adiyaman'da Mevlid-i Nebi Kutlamalarından Sabah Namazı Buluşması Gerçekleştirildi

mevlid-i nebi kutlamalarından sabah namazı buluşması gerçekleştirildi

Adıyaman İl Müftülüğü ve Diyanet Gençlik Koordinatörlüğünün ortaklaşa düzenlediği Mevlid-İ Nebi Haftası dolayısıyla, Adıyaman Yeni Pınar Camiinde Sabah Namazı buluşması gerçekleştirildi.

19 Kasım 2018 Pazartesi günü Hz. Peygamber (SAV) Efendimizin Doğumunun Sene-i Devriyesidir. 2018 Yılı Mevlid-i Nebi kutlamaları nedeniyle bir dizi program tertip edilecektir. İlk Program, Adıyaman İl Müftülüğü ve Adıyaman Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünün düzenlediği sabah namazı buluşması oldu.

Merkez Yenipınar Camiindeki Sabah Namazı öncesi Kuran-ı Kerim okundu. Namaz kılındı, namaz sonrası tesbihat çekilerek, gençler ilahi okudu. İl Müftüsü Mehmet Taşçı'nın Mevlid-i Nebi Haftası ve gençlik ile ilgili konuşmasının ardından dualar edildi.

Gençlerin ve Adıyaman halkının yoğun ilginin olduğu Sabah Namazı programına katılan cami cemaatine ve gençlere çorba ikram edildi.