Malatya'da Mevlid-i Nebi Konferansları

mevlid-i nebi konferansları

Malatya'da Mevlid-i Nebi Konferansları

İl Müftümüz Ümit ÇİMEN, bu yıl 17-25 Kasım 2018 tarihleri arasında kutlanan Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri münasebetiyle bir dizi konferans verdi.

Mevlid-i Nebi Haftasının bu yılki ana teması olan “Hz. Peygamber ve Gençlik” teması çerçevesinde;

20 Kasım 2018 Salı günü TÜGVA (Türkiye Gençlik Vakfı) Erkek Öğrenci Yurdunda, 22 Kasım 2018 Perşembe günü ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Erkek Öğrenci Yurdunda, 23 Kasım 2018 Cuma günü ise Malatya Anadolu İmam-Hatip Lisesinde birer konferans veren İl Müftümüz ÇİMEN, Hz. Peygamberin üstün ahlakı, Hz. Peygamberin gençlere verdiği önem, günümüzde gençleri bekleyen tehlikeler ve ideal gençliğin nasıl olması gerektiği başlıklarında gençlerle bilgi ve tecrübe paylaşımında bulundu.