Malatya'da Kasım Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı

kasım ayı ilçe müftüleri toplantısı

Malatya'da Kasım Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı

Din hizmetlerinde İl Müftülüğümüz ve İlçe Müftülüklerimiz arasındaki koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği arttırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek amacıyla gerçekleştirilen İlçe Müftüleri Toplantısı bu ay İlimizde yapıldı.

Toplantı öncesi İl Müftümüz ÇİMEN ve İlçe Müftülerimiz Sayın Valimiz Aydın BARUŞ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

29.11.2018 Perşembe günü İl Müftümüz Ümit ÇİMEN’ in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, İl Müftü Yardımcımız İhsan Mesut AKBAŞ ve İlçe Müftülerimiz katıldı.

Toplantıda; Camilerin gruplandırılması, Gençliğe Değer Projesi, Gençlik Merkezi Açılması, 2018 yılı Mevlid-i Nebi Haftasında yapılan etkinlikler ve geçen ay yapılan toplantıda görüşülen hususlar, Din Hizmetleri, Personel, İdari ve Mali İşler, Hac ve Umre Hizmetleri ile ilgili diğer gündem maddeleri görüşüldü.