Hakkari'de Hac ön Kayıtları Başlıyor

hac ön kayıtları başlıyor

Hakkari'de Hac ön Kayıtları Başlıyor

2019 yılı Hac ön kayıtları 08-14 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacaktır. İlk defa kayıt yaptıracaklar anlaşmalı bankalardan birine 20 TL yatırıp ya Müftülüklere başvurarak ya da internet üzerinden www.hac.gov.tr adresinden başvurusunu tamamlayacaktır. Daha önce kaydı olanların kayıtları ise doğrudan Diyanet İşleri Başkanlığınca otomatikman yenilenecektir. Vatandaşların Hac kayıt durumları www.hac.gov.tr  adresinden sorgulanabilecektir. Detaylı bilgi il ve ilçe müftülüklerimizden alınabilecektir.

Hakkâri İl Müftülüğü

İl Hac Bürosu