Hatay'da Adrb Personeli Istişare Toplantısı

adrb personeli istişare toplantısı

Hatay'da Adrb Personeli Istişare Toplantısı

İl müftülüğümüze ve İlçe Müftülüklerimize bağlı olarak faaliyet gösteren Aile ve Dini Rehberlik Bürolarında (ADRB) görevli personeller ile istişare toplantısı yapıldı. İl Müftülüğümüz toplantı salonunda İl Müftümüz Hamdi Kavillioğlu başkanlığında yapılan toplantıya İl Müftü Yardımcımız Nazife Sağlamoğlu, Kırıkhan İlçe Müftümüz Mekki Solmaz, Hassa İlçe Müftümüz Abdulhalık Ocakhanoğlu, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Mehmet Yolcu ile Aile ve Dini Rehberlik Bürolarında görevli vaizlerimiz ve din görevlilerimiz katıldı.

Toplantının açış konuşmasını İl Müftümüz Hamdi Kavillioğlu yaptı. Görevlilerimize gayretlerinden dolayı teşekkür eden İl Müftümüz, görevlerinde başarılar diledi.

Toplantının devamında; görevlilerimiz yapmış oldukları faaliyetler hakkında bilgi verdiler. Bilgi ve tecrübe paylaşımında bulundular.

Toplantıda, Aile Okulu Seminerlerinin tüm ilçelerimizde devam ettirilmesi, yatılı hafızlık kurslarında eğitim gören öğrencilerimize manevi rehberlik yapılması kitap okuma programlarının proje haline getirilmesi, sosyal medya kullanımı ve sosyal medya mahremiyeti ile ilgili seminerler düzenlenmesi ile Kyk, hastane, cezaevi, çocuk evleri, huzurevleri gibi kurumlarla iş birliği içerisinde buralardaki etkinlik ve faaliyetlerin daha da artırılması konuları görüşüldü.