Igdir'da "minik Yürekler" Kumbaralarını Yemen Için Açtı

"minik yürekler" kumbaralarını yemen için açtı

Igdir'da "minik Yürekler" Kumbaralarını Yemen Için Açtı

Iğdır İl Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Minik Yürekler Kur’an Kursu öğrencileri, bir yıl boyunca biriktirdikleri kumbaralarını, Yemenli arkadaşları için açtılar.

Minik Yürekler, Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı tarafından “Yemen’e Sessiz Kalma” sloganıyla başlatılan yardım kampanyasına destek olmak amacıyla Kur’an kursu hocalarının nezaretinde Iğdır İl Müftümüz Mustafa Tekin’i ziyaret ederek kumbaralarını teslim ettiler.

Miniklerin hepsini tek tek öperek yaptıkları bu anlamlı yardımdan dolayı teşekkür eden Müftü Tekin “Sizler bu küçük yaşınızda çok büyük bir insanlık örneği sergilediniz. İnşallah hayatınız boyunca yardıma muhtaç kimselerin yanında olursunuz. Sizlerin yetişmesinde emeği geçen hocalarınızı ve ailelerinizi kutlarım.” dedi.

Ziyaretin sonunda İl Müftümüz Mustafa Tekin, çocukların bu davranışını ödüllendirmek amacıyla çeşitli hediyeler verdi.