Afyonkarahisar'da Gönlünüzü Kabe’de Dinlendirdiniz

Umre ziyaretini tamamlayan Kur’an Kursu öğrencilerine yönelik tebrik programında konuşan İl Müftüsü Kabukçu, “Gönlünüzü Kabe’de dinlendirdiniz. Asr-ı saadetin yaşandığı topraklarda, o çağı idrak ettiniz. İnşallah bu yolculuğunuz hayatınıza rehber olur” şeklinde konuştu.

Görme engelli öğrenci Umre ziyaretini tamamladı

Diyanet İşleri Başkanlığının özel sosyal sorumluluk projesi kapsamında ve TDV Afyonkarahisar Şubesinin destekleriyle 2018 Yılı Görme Engelliler Kur’an-ı Kerim ve Dini Bilgiler yarışması neticesinde umre ile ödüllendirilen Kur’an Kursu öğrencilerimiz ve refakatçileri umre ziyaretini tamamlayarak Afyonkarahisar’a döndü. Afyonkarahisar İl Müftülüğü tarafından, umre ziyaretini tamamlayan beş Kur’an kursu öğrencisi ve refakatçilerine yönelik Otogar Camii Kur’an Kursunda bir tebrik programı düzenlendi.

Bu ziyaret bizi çok mutlu etti

Programa, Afyonkarahisar İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, Kur’an Kursu öğretici ve öğrencileri ile yakınları katıldı. Programda umreden dönen öğrenciler, mübarek toprakları görme imkânı buldukları için çok çok mutlu ve memnun olduklarını belirterek, kendilerine bu imkânı sunan Diyanet İşleri Başkanlığına ve Türkiye Diyanet Vakfı Afyonkarahisar Şubesine şükranlarını dile getirdiler.

Yolculuğunuz hayatınıza rehber olsun

Programda konuşan Afyonkarahisar İl Müftüsü Şükrü Kabukçu: “Allah’ın rızasını kazanmak için yaptığınız bu yolculuk ile gönlünüzü Kabe’de dinlendirdiniz şimdi size baktığımda, imanını tazelemiş, o manevi iklimi üzerinde taşıyan Kur’an kursu talebeleri görüyorum. Siz o mübarek mekânları ziyaret ederken, o mekanları mübarek kılan hatıraları yad ettiniz, asr-ı saadetin yaşandığı topraklarda, o çağı idrak ettiniz. Zamanınızı böylesine güzel bir ibadetle değerlendirdiğiniz için teşekkür ederim. İnşallah bu mübarek yolculuğunuz, hayatınızın tümüne rehber olur. ” dedi.

Engelli öğrencilerimize dijital Kur’an hediye edildi

Programda Türkiye Diyanet Vakfının, Diyanet İşleri Başkanlığını ile birlikte yürüttüğü “Hediyem Kur’an Olsun” projesi kapsamında öğrencilere son teknoloji ile tasarlanan dijital Kur’an-ı Kerim seti “Kalem El Basira” hediye edildi.