Malatya'da üniversiteli Gençlerden Yemen Ve Doğu Türkistan’a Bağış

üniversiteli gençlerden yemen ve doğu türkistan’a bağış

Malatya'da üniversiteli Gençlerden Yemen Ve Doğu Türkistan’a Bağış

Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfınca yürütülen “Yemen’e Sessiz Kalma” kampanyası çerçevesinde Müftülüğümüz Gençlik Koordinatörlüğü ve İnsani Değerler Topluluğu rehberliğinde Yemen ve Doğu Türkistan temalı resim sergisi ve yardım kampanyası düzenlendi.

İnönü Üniversitesi Sosyal Tesisleri, Diyanet Gençlik Çalışmaları Merkezi faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen sergi ve kampanyada Yemen ve Doğu Türkistan için toplanan maddi yardımlar İnsani Değerler Topluluğu adına Türkiye Diyanet Vakfı Malatya Şubesine makbuz karşılığı teslim edildi. Bu bağlamda Gençlik Koordinatörlerimiz Feyza UÇAR ve Erkan KARTAL ile topluluk üyesi gençler, 14.01.2019 Pazartesi günü İl Müftümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Malatya Şube Başkanımız Ümit ÇİMEN’i ziyaret ederek öğrenci topluluğunun çalışmaları hakkında da bilgi verdiler.

İl Müftümüz ÇİMEN ile gençler arasında Müslüman gençlerin sahip olması gereken bilinç ve sorumluluk düzeyi temalı gerçekleşen sohbetin ardından kampanyaya destekleri sebebiyle İl Müftümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Malatya Şube Başkanımız Ümit ÇİMEN tarafından İnsani Değerler Topluluğuna Teşekkür Belgesi verildi.