Agri'da Ebys Semineri Düzenlendi

ebys semineri düzenlendi

Agri'da Ebys Semineri Düzenlendi

EBYS SEMİNERİ DÜZENLENDİ

İl Müftülüğü personelinin katılımı ile Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS-Belgenet) eğitim semineri 19-20 Ocak 2019 tarihleri arası düzenlendi.

Seminere Başkanlık eden İl Müftüsü Tandoğan TOPÇU personelle kısa bir sohbet gerçekleştirdikten sonra Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS-Belgenet) ile ilgili kurum içi eğitim çalışmaları sürdürülmekte olup, şubat ayı içerisinde 81 İl ve İlçe Müftülüklerinde sisteme geçilmesi planlanıyor dedi.

İl Müftüsü TOPÇU’nun konuşmasının ardından İlimiz Müftülüğünde yetkili personel tarafından İlimiz ve bağlı İlçe Müftülüklerindeki büro personeline Müftülük toplantı salonunda Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS-Belgenet) eğitim semineri bilgisayar ortamında uygulamalı olarak verildi.