Rize'de şubat Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Kalkandere’de Yapıldı

şubat ayı ilçe müftüleri toplantısı kalkandere’de yapıldı

Rize'de şubat Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Kalkandere’de Yapıldı

Din hizmetlerinde İlimiz Müftülüğü ile ilçeler arasında koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek amacıyla her ay ilimizin farklı bir ilçesinde yapılan ilçe müftüleri toplantısı, bu ay Kalkandere ilçemizde yapıldı.

Toplantı, 07.02.2019 Perşembe günü İl Müftümüz İsmail Yalçın’ın başkanlığında, Müftü Yardımcılarımız ve 11 İlçe Müftümüzün katılımıyla gerçekleştirildi.

Kalkandere İlçe Müftülüğünde gerçekleştirilen toplantıda; kurum idari kurul kararları, sigara içilmemesi hakkında talimat, 2019 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası yarışmaları, pedagojik formasyonu olan öğreticilere 4-6 yaş grubu sınıflarında görev verilmesi, Kur’an kursu öğrencileri arası Kur’an-ı Kerim’i yüzünden güzel okuma ve temel dini bilgiler yarışması, temel aile bilinci eğitimi, kadınlara yönelik cuma dersleri ek öğretim programı, Hac ve Umre hatıraları ve sözleşmeli personel alımı ile ilgili konular görüşüldü.

İlçe Müftülerinin dilek ve temennileriyle toplantı sona erdi.