Giresun'da öğrenciler Birbirlerine Sevgi Eli Uzattı

öğrenciler birbirlerine sevgi eli uzattı

Giresun'da öğrenciler Birbirlerine Sevgi Eli Uzattı

Sevgi evlerinde kalan çocuklar ve Kur’an kursu öğrencilerinin tanışıp kaynaşması için gerçekleştirilen program yeni arkadaşlıklara vesile oldu.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı sevgi evlerinde kalan çocuklar Çakırmelikoğlu Kur’an Kursunu ziyaret etti.

Giresun Müftüsü Muhittin Oral, ziyaretin çocuklar arasında kaynaşmaya vesile olduğunu belirterek, Çocuklarımızın gönül dünyalarının sevgi ve ilgiye olduğu kadar yeni dostluklara da ihtiyacı var. Büyüklerine saygı, küçüklerine sevgi gösteren nesillerin yetişmesi ülkemizin geleceği açısından büyük öneme sahip. Milli ve manevi değerlere sahip güzel insanların yetişmesi için kurumlar arası iş birliğine önem veriyoruz.dedi.

Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Tosun ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaret programına İl Müftü Yardımcısı Murat Mutlu, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Nafi Sağlam, Personel ve İdari Mali İşler Şube Müdürü Bilal Canan, Kur’an Kursu öğreticisi Yunus Güneyin ve hafız adayı öğrenciler katıldı.