Malatya'da Beşkonaklarda şehit Aileleri Buluşması-2

beşkonaklarda şehit aileleri buluşması-2

Malatya'da Beşkonaklarda şehit Aileleri Buluşması-2

“Şehit Tahtında Rabbe Gülümser” Projesi kapsamında Sayın Valimiz Aydın BARUŞ’un eşi Nagehan BARUŞ Hanımefendinin himayeleri ile ilki Ocak ayında gerçekleştirilen şehit aileleri buluşmasının ikincisi 05.02.2019 Salı günü düzenlendi.

Programa Sayın Valimizin eşi Nagehan BARUŞ Hanımefendi, İl Jandarma Komutanının eşi Songül İNCE,  İl Emniyet Müdürünün eşi Kadriye URHAL, Battalgazi Belediye Başkanının eşi Hafize GÜRKAN, İl Müftümüzün eşi Şerife ÇİMEN, İl Müftü Yardımcımız Fikriye ÖZKAN, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevlisi Seher KÜÇÜK, Beşkonaklar Aile ve Dini Rehberlik Büromuzda görevli Yasemin ÇATI ve Leyla YILDIRIM, Kur’an Kursu Öğreticilerimiz Dilek AKTÜRK, Sultan SAÇAN ve ikisi şehit akrabası olmak üzere toplam 12 şehit ailesi katıldı.

Ahmediye Yatılı Kız Kur’an Kursu Yöneticisi Dilek AKTÜRK'ün Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. ADRB görevlisi Yasemin ÇATI’nın okuduğu Mevlid ile devam eden programda İl Müftü Yardımcımız Fikriye ÖZKAN, “İlim, İffet, Sıddıka Hz. Aişe Annemiz” konulu sohbet etti. İlahi ve dualarla süren programda katılımcı şehit ailelerine Nagehan BARUŞ Hanımefendi, hediye takdiminde bulundu. Vatan emaneti şehit ailelerimizin yalnız olmadıklarını hissettirmek adına yapılan program, ikramlar ve samimi sohbetlerle son buldu.