Köylerimize Uzanan Aile Seminerleri

köylerimize uzanan aile seminerleri

Köylerimize Uzanan Aile Seminerleri

08 Ocak-  30 Nisan 2019 Tarihleri arasında Amasya İl Müftülüğümüz ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün ortak projesi olan İlimiz Köylerdeki Kur’an Kur’an Kurslarında aile konulu eğitimler düzenlenmiştir.

Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Aile sosyal politikalar İl Müdürlüğü arasında yapılan protokol gereğince ‘‘Köyümde Huzur’’ Projesinin temel hedefi, aile bireylerini sağlık, psikolojik, sosyolojik ve manevi açıdan bilinçlendirilmesine yönelik ailenin korunması ve güçlendirilmesi adına farkındalık oluşturmaktır.

Eğitimleri Amasya İl Müftülüğümüz personeli vaizlerimiz, Kur’an kursu öğreticilerimiz ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü “Aile Eğitim Programı” çerçevesinde ki eğitimi hem kurumun kendi personeli, hem de çeşitli kurumlarda görev yapan öğretmen, psikolog, sosyolog ve aile danışmanı gibi meslek gurupları vermektedir.