Bartın'da Mevlid-i Nebi Yarışmasına Katılan öğrenciler Kahvaltıda Buluştu

Diyanet İşleri başkanlığımız tarafından Üniversite öğrencileri arasında Hz. Peygamber sevgisini ve örnekliğini canlı tutmak, Mevlidi Nebi Haftasına ilişkin bir farkındalık oluşturmak ve başkanlığımızın gençlere yönelik hizmetlerine ivme kazandırmak amacıyla 22 Şubat Cuma günü kahvaltı programı düzenlendi.

Bartın Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen kahvaltıda Bartın Belediye başkanı Cemal Akın, İl Müftüsü Mahmut Gündüz, Bartın emekli müftülerinden Zeki Sarılar ve Umre Ödüllü Mevlidi Nebi Gençlik Bilgi Yarışmasına katılan gençler hazır bulundu.

İl Müftüsü Mahmut Gündüz gençlere hitabında geleceğimizi inşa edecek gençlerimizin sahipsiz olmadığını, bu bağlamda başkanlığımızın gençlerimize ve geleceğimize sahip çıktığını ve bu tür buluşmaların artarak devam edeceğini ifade ettiler.

Dereceye giren öğrenciler için düzenlenen ödül töreni sonrasında program sona erdi.