Vaiz Olarak Geldiği Yozgat’tan Müftü Olarak Uğurlandı

vaiz olarak geldiği yozgat’tan müftü olarak uğurlandı

Vaiz Olarak Geldiği Yozgat’tan Müftü Olarak Uğurlandı

Yozgat Cezaevi Vaizi iken, Tokat Sulusaray İlçe Müftüsü olarak atanan Hacı Ahmet Başaran yeni görev yerine uğurlandı.

İl Müftümüz Salih SEZİK, “Vedaların bir ayrılış değil, yeniden buluşmalara vesile olduğunu belirterek, önemli olan hizmet aşkının ve heyecanının yitirilmemesidir. Değişen ve gelişen dünya şartları göz önüne alındığında din görevlisi profilinde eğitimin önemli bir yer tuttuğuna inanıyorum. Bu manada personel eğitimini önemsiyorum. Hocamızı başarısından dolayı kutluyorum.” dedi.

Müftümüz Salih SEZİK, Yozgat’ta yapmış olduğu hizmetlerden dolayı plaket takdim etti, ve yeni görevinde başarılar diledi.

Daire personeliyle vedalaşan Hacı Ahmet Başaran, daha sonra Tokat Sulusaray ilçesine yolcu edildi.